Kleine bedragen lenen

posted in: Geld lenen | 0

Kleine bedragen lenen?

Wilt u kleine bedragen lenen? Kleine bedragen lenen kan tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders. Wanneer u een kleiner bedrag nodig heeft voor een relatief korte tijd, dan kunt u onder meer bij Geldshop, Findio, Kredietspotter en Ferratum terecht voor een minilening. Het is ook nog een optie om te kiezen voor een Visa World Card. Veel mensen kiezen ervoor om kleine bedragen te lenen wanneer het geld net even iets eerder op is dan dat het salaris weer binnenkomt. Het is een prettige oplossing die niet al te veel geld kost. Grotere leningen kosten aanzienlijk meer dan kleine leningen.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Ferratum.nlVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Waarom kleine bedragen lenen?

Iedereen heeft natuurlijk eigen redenen om kleine bedragen te lenen. Het kan zijn dat er aan het einde van de maand gewoonweg te weinig geld is om nog boodschappen te kunnen doen. Een minilening kan dan de oplossing zijn. Er wordt ook wel gekozen voor het lenen van kleine bedragen wanneer men onverwachts voor uitgaven komt te staan waarvoor niet voldoende geld op de rekening staat. Iets in huis kan kapot gaat, de auto kan een reparatie nodig hebben of de smartphone begeeft het. Dit kunnen allemaal redenen zijn om kleine bedragen te lenen.

Wanneer is er sprake van een kleine lening?

Er is sprake van een kleine lening wanneer het leenbedrag onder de 1.000 euro ligt. Bij sommige aanbieders wordt er nog gesproken van een minilening bij leenbedragen tot 1.500 euro. Dit is per aanbieder verschillend. U kunt kleine bedragen lenen tegen een gunstig tarief. In de meeste gevallen bedraagt de rente niet meer dan slechts een paar euro. Wanneer u grote bedragen leent, zoals bijvoorbeeld 5.000 euro of 10.000 euro, dan lopen de rentebedragen op tot honderden euro’s. Het lenen van kleine bedragen is dan ook een stuk goedkoper dan het lenen van grote bedragen.

Kan iedereen kleine bedragen lenen?

In principe is het voor iedereen mogelijk om kleine bedragen te lenen, maar dit kan niet overal. Er zijn bijvoorbeeld kredietverstrekkers die een BKR-controle uitvoeren. Wanneer u een BKR-registratie heeft, dan kunt u bij deze aanbieders in de meeste gevallen geen kleine lening afsluiten.

 
 
Er zijn ook kredietverstrekkers die om andere informatie vragen, zoals bijvoorbeeld een loonstrook. In dit geval zal er aan de hand van een loonstrook worden gecontroleerd in hoeverre het voor u verstandig is om een lening af te sluiten. Wanneer het risico groot is dat u de lening niet binnen de looptijd kunt terugbetalen, dan wordt de lening ook niet aangeboden.
Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Iedere aanbieder hanteert eigen voorwaarden

U kunt geen kleine bedragen lenen wanneer u jonger dan 18 jaar bent. Dit is bij de wet vastgelegd en hier kunnen ook de aanbieders van minileningen niet omheen. De overige voorwaarden waar u aan moet voldoen om een lening te kunnen krijgen verschillen per aanbieder. Vaak komen de gestelde eisen in de basis wel overeen, maar het komt vaker voor dat u bij de ene aanbieder geen lening kunt krijgen en bij de andere wel.

 
 
Dit is een kwestie van aanvragen en afwachten. Het aanvragen van een minilening is altijd gratis en vrijblijvend. Wanneer er geld in rekening wordt gebracht voor het aanvragen van een lening, dan is het aan te raden om naar een andere aanbieder te gaan. Let dus goed op de voorwaarden van een minilening aanbieder voor u een kleine lening aangaat.

Bekijk hieronder hoeveel geld u kunt lenen en welke looptijd aan de lening verbonden is:

100 euro lenen – 15 of 30 dagen
200 euro lenen – 15 of 30 dagen
300 euro lenen – 15 of 30 dagen
400 euro lenen – 30 of 30 dagen
500 euro lenen – 15, 30 of 45 dagen
600 euro lenen – 45 of 62 dagen
700 euro lenen – 45 of 62 dagen
800 euro lenen – 45 of 62 dagen
900 euro lenen – 45 of 62 dagen
1000 euro lenen – 62 dagen
1100 euro lenen – 62 dagen
1200 euro lenen – 62 dagen
1300 euro lenen – 62 dagen
1400 euro lenen – 62 dagen
1500 euro lenen – 62 dagen
Alles op een rij!

Snel en direct geld lenen.
Vanaf 100 euro tot 1500 euro lenen
Korte looptijd van 15, 30, 45 of 62 dagen
Binnen enkele minuten een gratis en vrijblijvend offerte aanvragen

snel 100 euro lenen

Minilening aanbieders 50 euro lenen

50 euro lenen binnen 10 minuten

50 euro lenen zonder bkr toetsing