Minilening aanbieders

Bekijk en vergelijk alle online minilening aanbieders. Via het internet kunt u tegenwoordig veel dingen regelen, ook het afsluiten van een zogenaamde minilening of minikrediet. Dit zijn leningen die u voor een korte periode afsluit, Het is de bedoeling dat u het geleende bedrag binnen enkele weken weer aflost. Een minilening is dan ook alleen geschikt als u geld nodig heeft en dit bedrag op korte termijn weer terug kunt betalen. Veel mensen gebruiken een mini lening om een periode te overbruggen als ze net niet uitkomen met hun inkomen tot de volgende betaling van salaris of uitkering. Zo kunt u 50 euro lenen zonder BKR toetsing  en is het mogelijk om 50 euro te lenen binnen 10 minuten.

Overzicht lening aanbieders

PLAN - PRICE

Description

Ferratum.nlVanaf 100 euro tot 1500 euro


15, 30, 45 of 62 dagen looptijd 


Na goedkeuring binnen

24 uur op uw rekening

 

Geen BKR check

Waar kan ik een mini lening aanvragen?

U kunt een minilening onder andere aanvragen bij Ferratum. Om 50 euro te lenen kunt u een snel 100 euro lenen en hiervan 50 euro gebruiken. Het voordeel van deze kredietverstrekker is dat u er geld kunt lenen zonder BKR toetsing. Het BKR, Bureau Krediet Registratie, is een instantie die van vrijwel alle verstrekte kredieten aan particulieren op de hoogte wordt gesteld. Dit geldt voor persoonlijke leningen, doorlopende kredieten, hypotheken en afgesloten private lease contracten voor auto’s. Als u bij een bank om een lening verzoekt wordt er vrijwel altijd een BKR toets uitgevoerd. Als deze “negatief” is, dan zal de bank u geen geld willen lenen omdat dan de kans te groot is dat u uw aflossingsverplichting niet kunt nakomen. Wilt u desondanks geld lenen, dan kunt u vaak wel terecht bij kredietverstrekkers via het internet.

Hoe verdienen minilening aanbieders hun geld?

Minilening aanbieders verdienen hun geld aan de administratiekosten die zij in rekening brengen bij het afsluiten van alle individuele mini leningen. Daarnaast is een bron van inkomsten de boetes die mensen moeten betalen als ze te laat aflossen. Zo’n boete gaat de dag na het verstrijken van de termijn al in. Gaat u 50 euro lenen? U doet er dus echt verstandig aan om een minilening op tijd af te lossen. Als u van tevoren al weet dat dit niet gaat lukken, dan is het echt beter om niet zo’n lening af te sluiten. Als u de uitgave kunt uitstellen is dat een goede optie. Geld lenen bij familie of vrienden kan natuurlijk ook, mits iemand bereid is om u geld te lenen.

Minilening aanbiedersMinilening AanvragenMinimaal bedragMaximaal bedragLooptijd

Ferratum.nl

Nu aanvragen!€100 euro€1500 euro15 tot 62 dagen

Aan welke voorwaarden moet een kredietnemer voldoen?

Er gelden geen strenge voorwaarden voor een minilening. Het gaat doorgaans om relatief lage bedragen die binnen een korte periode weer worden terugbetaald. Daarom wordt er ook meestal geen rente berekend, alleen een vergoeding voor administratiekosten. Om voor een mini lening in aanmerking te komen moet u in Nederland wonen en ook over de Nederlandse nationaliteit beschikken. Om dit te bewijzen moet u een foto of scan van uw ID-bewijs sturen, dit kan doorgaans per e-mail. Een minikrediet wordt doorgaans alleen verstrekt aan meerderjarige personen. U mag niet ouder zijn dan 70 jaar. Deze voorwaarde wordt soms gesteld om misbruik van ouderen te voorkomen.

Betrouwbare minilening aanbieders

Een lening afsluiten bij minilening aanbieders is over het algemeen veilig. U zult het aangevraagde geld doorgaans gewoon volgens afspraak ontvangen. En als u zich strikt aan de aflossingstermijn houdt en het bedrag op tijd terugbetaalt, ontstaan er geen problemen. U kunt wel moeilijkheden krijgen als u niet op tijd aflost. Dan kan de incasso soms erg agressief te werk gaan. Maar dit is iets wat u eenvoudig kunt voorkomen door op tijd de minilening af te lossen.

Home 50 euro lenen

snel 100 euro lenen

50 euro lenen binnen 10 minuten

50 euro lenen zonder bkr toetsing